24 april: Introductie- en verdiepingssessie ChatGPT

24 april: Introductie- en verdiepingssessie ChatGPT

Theater De Fransche School, Culemborg, 10:00-16:30u

Uitvoering
Workshop
ISBN
9990000000102
Verwacht op
24 april 2024
€ 95,00

In de ochtendsessie legt Bob van Duuren je haarfijn uit wat ChatGPT is, wat je ermee kunt, hoe je ermee aan de slag gaat en hoe je er het meeste uit haalt. Deze sessie is bedoeld voor iedereen die met ChatGPT - of andere generatieve AI zoals Copilot of Gemini - aan de slag wil. Voorkennis is niet vereist. Aan het eind van deze sessie kun je met gemak zelf aan de slag met deze innovatieve technologie, of het nu voor thuis, werk of ontspanning is.

 • Datum: woensdag 24 april 2024
 • Tijd: 10:00-12:30 uur

In de middagsessie gaat Bob dieper in op promptingtechnieken, geavanceerde mogelijkheden van ChatGPT en laat hij je zien hoe je ChatGPT laat reageren zoals jij dat wilt. Aan het eind van deze sessie ben je in staat ChatGPT naar je hand te zetten zodat het doet wat jij wilt, en niet wat ChatGPT wil!. Deze sessie is bedoeld voor iedereen die meer uit ChatGPT wil halen en ChatGPT naar zijn of haar hand wil zetten. Kennis van of ervaring met ChatGPT is een pre.

 • Datum: woensdag 24 april 2024
 • Tijd: 14:00-16:30 uur
 • Locatie: Theater De Fransche School, Culemborg
 • Spreker: Bob van Duuren
 • Kosten: 95 euro inclusief btw

De prijs is inclusief vier consumptiebonnen voor koffie, thee of water. Lunch is op eigen gelegenheid.

Na afronding van je bestelling en ontvangst van je betaling ontvang je een bevestigingsmail met betaalbewijs (factuur). Begin april ontvang je meer informatie over de kennisdag en over de lunchmogelijkheden in de buurt.

Wis filter
 • Bob van Duuren

  Bob van Duuren

  Bob van Duuren is oprichter en directeur van Van Duuren Media en schrijft al ruim 40 jaar boeken over een groot aantal computeronderwerpen waarbij zijn affiniteit bij internet programmeren en kustmatige intelligentie ligt. Hij geeft sinds 2002 leiding...
  Duuren D

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij 24 april: Introductie- en verdiepingssessie ChatGPT hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over chatgpt op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...