24 april: Verdiepingssessie ChatGPT

24 april: Verdiepingssessie ChatGPT

Theater De Fransche School, Culemborg, 14:00-16:30u

Uitvoering
Workshop
ISBN
9990000000101
Verwacht op
24 april 2024
€ 55,00

In deze verdiepingssessie gaat Bob van Duuren dieper in op promptingtechnieken, geavanceerde mogelijkheden van ChatGPT en laat hij je zien hoe je ChatGPT laat reageren zoals jij dat wilt. Aan het eind van deze sessie ben je in staat ChatGPT naar je hand te zetten zodat het doet wat jij wilt, en niet wat ChatGPT wil! Deze sessie is bedoeld voor iedereen die meer uit ChatGPT wil halen en ChatGPT naar zijn of haar hand wil zetten. Kennis van of ervaring met ChatGPT is een pre.

 • Datum: woensdag 24 april 2024
 • Tijd: 14:00-16:30 uur
 • Locatie: Theater De Fransche School, Culemborg
 • Spreker: Bob van Duuren
 • Kosten: 55 euro inclusief btw

De prijs is inclusief twee consumptiebonnen voor koffie, thee of water.

In de ochtend is er ook een introductiesessie. Als je geïnteresseerd bent om beide sessies te volgen, kijk dan op deze pagina en ontvang vijf euro korting.

Na afronding van je bestelling en ontvangst van je betaling ontvang je een bevestigingsmail met betaalbewijs (factuur). Begin april ontvang je meer informatie over de kennisdag.

Wis filter
 • Bob van Duuren

  Bob van Duuren

  Bob van Duuren is oprichter en directeur van Van Duuren Media en schrijft al ruim 40 jaar boeken over een groot aantal computeronderwerpen waarbij zijn affiniteit bij internet programmeren en kustmatige intelligentie ligt. Hij geeft sinds 2002 leiding...
  Duuren D

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij 24 april: Verdiepingssessie ChatGPT hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over chatgpt op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...