Classroom in a Book Illustrator 2024

Classroom in a Book Illustrator 2024

Nederlandse editie

Uitvoering
Paperback, kleur , 480 pagina's
Auteur
ISBN
9789463563376
Verwacht op
27 april 2024
€ 59,99 € 54,99 (actieprijs t/m 25-4-2024)

Ontwerp beeldmateriaal met Adobe Illustrator, van nauwkeurige tekeningen tot stilistische schilderijen. Door een reeks praktische projecten te voltooien, zoals het maken van logo's, illustraties, advertenties voor sociale media, posters, flyers en meer, begint u met een korte rondleiding door Illustrator en verkent u vervolgens selecties, vormen, kleuren en het bewerken van illustraties. Na het werken met vrije-vormovergangen en lagen, gaat u verder met het ontdekken van dynamische symbolen, artistieke penselen, creatieve effecten en het exporteren van middelen. Alles bij elkaar creëert u 17 boeiende en unieke projecten, waarbij u constant waardevolle grafische vaardigheden opdoet.

  • Creëer diverse grafische elementen, waaronder logo's, illustraties en posters, met behulp van Adobe Illustrator.
  • Verken de gereedschappen voor selecties, vormen, kleuren en bewerking om nauwkeurige en stijlvolle ontwerpen te maken.
  • Leer geavanceerde functies zoals dynamische symbolen, artistieke penselen en creatieve effecten kennen om unieke grafische projecten te realiseren en exporteer ze moeiteloos.

Adobe Classroom in a Book is de succesvolle serie met praktijkgerichte werkboeken voor softwaretraining. Het biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma biedt: een officiële serie trainingen ontwikkeld door experts bij Adobe zelf. De boeken bevatten alles wat je nodig hebt om met de software om te leren gaan.

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Classroom in a Book Illustrator 2024 hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over illustrator op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...